Salutare măi băiete!!!
E de bine sau de rău, comentează, nu te lăsa!!!

duminică, 2 august 2009

Am jurnal nou

Jurnalu' lui Florin
Iaca ca am facut-o si pe asta, mi-am facut un jurnal nou. O sa spuneti ca n-am ce face si ca am luat-o razna. De lucru am suficient si chiar mai mult decat atat, partea cu razna e posibil sa fie adevarata.
Explica-te mai baiete!!!
"Summer Tour 2009"(ST09) e OK, dar este limitat la chestii de vacanta si chefuri. Vreau ca in noul jurnal sa scriu si despre alte lucruri de interes de grup sau general, sa fie mai interactiv (o sa vedeti in curand cum) si sa aiba mai multe lucruri utile. Am adaugat un calendar al aniversarilor din grup (ca sa nu uitati!), cursul valutar BNR (ca sa stiti ce aveti in buzunare) si vremea la Iasi si Timisoara (iau umbrela cu mine azi?).
Am preluat continutul din ST09, tot ce este acolo este si aici, asa ca nu va speriati, nu va trebui sa accesati 2 pagini. Nu voi abandona ST09, ca imi place, iar povestile de vacanta le voi pune si acolo.
In alta ordine de idei, am descoperit ca imi place sa scriu povesti, asa ca nu scapati de mine asa usor, o sa va informez in continuare cand va apare ceva nou in jurnal, iar voi o sa va enervati (sau nu), o sa cititi (sau nu), o sa comentati (sau nu), o sa radeti (sau nu), o sa ma injurati (sau nu), o sa va plictisiti (sau nu), o sa asteptati cu nerabdare (sau nu) o noua povestioara de la mine pentru voi si pentru mine, bineinteles.

2 comentarii: